Energie en Warmteterugwinning

Energiebeheersing

De beschikbaarheid van olie en gas komt in de komende jaren meer en meer onder druk te staan. Daarmee zullen de  olie en gasprijzen  nog meer invloed gaan uitoefenen op de economische groei. Energiebesparingen, een groeiend aandeel duurzame energie en meer innovatie en spreiding van energiebronnen zijn daarom noodzakelijk.

 

Europese energie beleid

Het Europese energie beleid is erop gericht het energie besparingspercentage te verhogen zodat we minder afhankelijk worden van de fossiele energiebronnen en wil dat de uitstoot van het broeikasgas CO2 afneemt. Door een goed energiebeleid in uw onderneming draagt u bij aan bovenstaande doelstellingen alsmede verbeterd u door energiebesparing direct uw ondernemingsresultaat middels lagere kosten.

 

Doelstellingen op dit gebied

M-Tech is gespecialiseerd in energie besparing en warmte terugwinningprojecten en kan u bijstaan om uw doelstellingen op dit gebied te realiseren en door deze projecten voor u uit te voeren. Biobrandstof ? Ook voor de productie van duurzame brandstof middels een biodiesel-installatie, kunt u terecht bij M-Tech. 

 

 

 

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven