Constructies, Isolatie, Plaatwerk

Plaatwerk

Onze ervaren plaatwerkers weten door hun kennis en ervaring zelfs de meest moeilijke producten te vervaardigen. Producten met hoge toleranties die vragen om een nauwkeurige afwerking. Van tekening, van schets of van een voorbeeld…

 

Plaatmaterialen

M-Tech tovert op het gebied van plaatwerk. Alle voorkomende soorten plaatmaterialen kunnen door ons worden bewerkt; staal, roestvast staal, aluminium en kunststof. Mogelijke bewerkingen zijn lasersnijden, knippen, zetten, walsen, buigen, puntlassen, MIG-TIG lassen en polijsten. Vanzelfsprekend behoren alle gangbare finishing methoden tot ons productenpakket.

 

 

Bij M-Tech kunt u ook terecht voor het verwerken en (verwarmd)zetten van Polycarbonaat platen. Ook wel bekend als Makrolon of Lexaan/Lexan plaat. Dit tot een dikte van 10 mm.

 

Installatiewerk

M-Tech ontwerpt op aangeven van klantspecificaties kleine en middelgrote installaties als het gaat om het opslaan, transporteren, verwarmen en mengen van alle benodigde grondstoffen voor uw productieproces. Als allround bedrijf zijn wij in staat onze installaties te integreren in de reeds bestaande productie- of transportlijnen.

 

Construktiewerk

In de werkplaats van M-Tech worden door gespecialiseerde en ervaren medewerkers de meest uiteenlopende werkstukken gemaakt. Of het nu gaat om draagconstructies,   bordessen van buizen of kokers trappen of complete bruggen, in overleg met de klant is bijna alles mogelijk.

 

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven