Groente & Fruit en Kant-en-klaar maaltijden

M-Tech levert voor deze branches hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking, bereiding en transport van de diverse producten.

 

Producten

In uw proceslijnen levert M-Tech roestvast stalen transportsystemen als opvoerbanden, schudgoten, transportbanden of rollenbanen en opslagcontainers of vaten.


Dit alles voor grondstoffen, halffabrikaat of gereed product, verpakte producten of bulkverpakkingen. Daarnaast (vacuüm)leiding systemen voor transport van vloeibare (grond)stoffen of poeders.

 

Vers producten

Ten behoeve van de verwerking en kwaliteit van de verse producten (Groenten of Fruit) behoren ook groente wassers, separatie- of sorteersystemen (schudsystemen als tril of schudgoten, schudzeven en trommelsorteersystemen). Voor de productbereiding kennen we ook mengers en mengtanks, kookketels, etc.

Volautomatische proceslijnen

Tevens hebben we voor deze branche ook tray-ontnesters, vulsystemen en dekselaars. Deze lijnen variëren in capaciteit en uitvoering al naar gelang de behoefte van de klant en verwerken ze de meest voorkomende product en verpakkingsvarianten. Al deze machines en systemen kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen inclusief bijbehorende moderne besturingen en operator modules.
 

Basis tray ontnester
 
Zie ook: Technologie -> Food Packaging

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven