Snoep & Snacks

M-Tech levert voor deze branche hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking, bereiding en transport van diverse producten.

 

Producten

In uw proceslijnen levert M-Tech roestvast stalen bereidingsytemen en transportsystemen als opvoerbanden, schudgoten, transport-banden of rollenbanen alsmede opslagcontainers of vaten. Dit alles voor grondstoffen, halffabrikaat, gereed/verpakte producten of bulkverpakkingen. Daarnaast (vacuüm)leiding systemen voor het transport van vloeibare (grond)stoffen of poeders.  

 

verse producten

Ten behoeve van de verwerking en kwaliteit van de verse producten (verpakt en onverpakt snoepgoed en snacks) behoren ook separatie- of sorteersystemen (schudsystemen als tril- of schudgoten, schudzeven en trommelsorteer-systemen).

 

Tevens hebben we voor deze branche ook tray-ontnesters, vulsystemen en dekselaars. Deze lijnen of machines variëren in capaciteit en uitvoering al naar gelang de behoefte van

de klant en verwerken ze de meest voorkomende product- en verpakkingsvarianten.

 

 

Al deze machines en systemen kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen inclusief bijbehorende moderne besturingen en operator modules.
 
 
 
 

   
      

 

 

Duo-ontnester


Zie ook : Technologie -> Food Packaging

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven