Ontwikkelen en realiseren

M-Tech is graag uw partner in het ontwikkelen en realiseren van hoogwaardige constructies in roestvaststaal (RVS), Aluminium en Staal voor vele toepassingen in de Non Food branche.

 

Hoge kwaliteitsstandaarden

Als specialist in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie en constructies voor civiele techniek, hanteert M-Tech hoge kwaliteitsstandaarden en heeft ze dientengevolge reeds vele projecten uitgevoerd voor de industrie, de weg en waterbouw, alsook de gezondheidszorg en de overheid.

 

kennis en vakmanschap

Vanwege deze kennis en vakmanschap is M-tech goed toegerust om projecten uit te voeren waarbij projectmanagement en werktuigbouwkundige engineering onderdeel vormen van de dienstverlening. Naast nieuwbouw kan M-Tech ook reparatie, onderhoud of vervanging van uw installatie of constructie verzorgen. Dit zowel in Staal, Aluminium als RVS.

 

Professioneel advies

Bij uw ontwikkelingen en uitdagingen geven wij u graag professioneel advies omtrent constructietechnische aangelegenheden, technische oplossingen en/of materiaalkeuze. Dit kan zowel plaatsvinden bij u op locatie als in onze moderne werkplaats. Onze specialisten zijn daartoe uitgerust met een service wagen voorzien van de benodigde gereedschappen en tevens zijn zij VCA opgeleid.

 

Jachtbouw/scheepsbouw

Ook voor de watersport klanten levert M-Tech corrosie vaste metalen in de vorm van plaatwerkproducten als omkastingen, brandstof en water tanks, leidingwerk, jachtbeslag, davits, ankers, afwerkprofielen, luiken, naamplaten (positief/negatief gesneden), trappen, relingen of relingwerk, lekbakken, instrumentbehuizing en beugels, bolders en haspels.  Alles in overleg en op maat gemaakt.

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven