De Bouw

Bouwwereld

M-Tech is ondersteunend met werkzaamheden in diverse onderdelen binnen de bouwwereld. Een mooie architectuur en visuele aspecten zijn in de bouw meer en meer belangrijk en worden steeds vaker uitgevoerd in roestvaststaal. Het grote voordeel van het materiaal is dat het onderhoudsvrij en tijdloos is. De constructies en toepassingen zijn niet alleen sterk, functioneel en veilig, maar ook een in het oog springend interieurproduct. U kunt voor alle vragen aangaande de verwerking van roestvaststaal, normale staaldelen en aluminium bij ons terecht.

 

Design en lifestyleproducten

Voor het leveren van design, lifestyleproducten en kunstwerken is M-Tech uw partner. In overleg met kunstenaars of architecten gaat  de techniek en uitstraling van roestvaststaal en aluminium hand in hand met schoonheid en functionaliteit.

Denk hierbij aan geveldecoratie en beplating tafelonderstellen, stoelen, meubels, haardkappen, trapleuningen, balkonhekken, deurgrepen, afwerklijsten, dorpels, stootranden, luifels, stootlijsten, achterwanden, vloerplaten, zuilen en reclameborden.

 

Uitermate geschikt

De bewerkte metalen zijn uitermate geschikt voor winkelinrichtingen, woning-decoratie, trappenhuizen, ontvangtshallen en winkelcentra. Ook binnenhuis-architecten en winkelinrichters maken graag gebruik van onze expertise.

Voor het inmeten, berekenen, tekenen, en montage bent u bij M-Tech aan het juiste adres.

  

Duurzaam karakter

M-Tech bewerkt diverse de metalen in de vorm van staf en rondmetaal, geperforeerde plaat, hoekprofielen, balken en platen in erse afmetingen. Aluminium kan worden geanodiseerd (een oppervlaktebehandeling waarbij het metaal wordt bedekt met een kunstmatige oxidelaag) en gecoat, waarbij het een duurzaam karakter verkrijgt.    

 

Poedercoating of natlak afwerking

We leveren stalen producten aan diverse branches. De bewerkingen die wij doen, zijn onder andere lasersnijden, ponsen, kanten, knippen, draaien, frezen, boren en lassen. Ook deze constructies kunnen worden voorzien van een poedercoating of natlak afwerking, in diverse RAL kleuren. Middels een goede samenwerking met diverse poedercoat-bedrijven kunt u ook denken aan speciale coatings als hamerslag en grafitiproof coating. 

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven