Service

Service & Montage

Om u technische ondersteuning te kunnen bieden bij montage - en onderhoudswerkzaamheden bent u bij M-Tech op het juiste adres. Deze gespecialiseerde bedrijfstak richt zich naast het inspecteren en onderhoud ook op het monteren en installeren van constructies, machines of onderdelen hiervan.

 

De M-Tech-montage afdeling dient vaak als verlengstuk. Dit betekent voor u als opdrachtgever dat u slechts met 1 contactpersoon voor de hele opdracht te maken krijgt hetgeen de voortgang bevorderd.De medewerkers van deze afdeling zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen. Voor u als klant betekend dit dat uw opdrachten snel en goed worden uitgevoerd.
 

Werkzaamheden

Installeren, monteren, assembleren en repareren zijn de voornaamste werkzaamheden van M-Tech Montage. Naast deze werkzaamheden zijn de medewerkers ook in staat klein constructie en/of laswerk op locatie uit te voeren.


Machinepark

De montagemedewerkers maken gebruik van de mogelijkheden van het beschikbare machinepark van M-Tech. Naast deze mogelijkheden zijn de monteurs ook voorzien van service wagens waarin de benodigde zaken aanwezig zijn. Voor u als opdrachtgever betekend dit dat, indien gewenst, snelle hulp voorhanden is.

 

Enkele relaties die van onze service gebruik hebben gemaakt:  

Nieuws

Zomervakantie 2019

In week 30 en 31 zullen wij slechts zeer beperkt bereikbaar zijn !!

M-Tech scoort opdracht voor een transport – en distributiesysteem van chips in Azië !

Lees meer >>

M-Tech levert bijdrage aan nieuwe productielijn snackfabrikant

Lees meer >>

^ Naar boven