Over ons

M-Tech is gespecialiseerd in constructie- en machinebouw voor met name de food-industrie. Veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit kenmerken onze organisatie. Wij denken graag mee over kleine en grote projecten en helpen onze klanten vanaf het idee tot aan de realisatie.

Sinds 2000 is M-Tech actief en vanaf 2004, na overname van een montagebedrijf, zijn wij hard gegroeid. Inmiddels werken er ongeveer 30 mensen bij ons bedrijf. De veelzijdigheid en flexibiliteit van onze mensen is uniek. Wij zijn nauw betrokken bij alle projecten die we uitvoeren.

Machinebouw op maat

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden machines die passen bij de wensen van onze klanten. Daarom zijn onze machines op maat gemaakt, zodat deze passen bij de specifieke producten die door de machine worden verwerkt of verpakt. Wij zijn trots op onze veelzijdigheid en totaalconcept. M-Tech heeft alles in huis, van engineers tot metaalbewerkers en monteurs. Hierdoor is het voor ons mogelijk om projecten van a tot z in eigen beheer uit te voeren. Geen vraagstuk is ons te gek, wij denken graag mee over kleine en grote projecten en werken wereldwijd.

Opstelling tanks

Lift

Washtank

Specialist in food-sector

M-Tech is specialist in de food-sector. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de branche en specifieke eisen die gesteld worden. Steeds meer bedrijven in de food-industrie weten ons te vinden. Wij begeleiden hen tijdens een intensief traject naar het best passende resultaat: een hoogwaardige en duurzame machine. Lees hier meer over wat klanten over ons vertellen.

Constructies, isolatie en plaatwerk

Ervaren plaatwerkers weten met hun kennis en ervaring zelfs de meest uitdagende producten te fabriceren. Producten die vragen om een hoog afwerkingsniveau. Alle voorkomende soorten plaatmateriaal wordt door ons bewerkt: staal, rvs, aluminium en kunststof. Mogelijke bewerkingen zijn knippen, zetten, walsen, buigen, puntlassen, MIG-TIG lassen en polijsten. Alle gangbare finishing-methoden behoren tot ons pakket.

Bij ons kunt u ook terecht voor het verwerken en (verwarmd) zetten van Polycarbonaat platen, ook wel bekend als Makrolon of Lexaan/Lexan plaat tot een dikte van 10 mm.​

Luchtkanalen

Fietsbrug de Heen

Kunstwerk

Luik

Oppervlaktebehandeling

U kunt bij ons ook terecht voor het beitsen en passiveren van roestvast staal behoort. Hiertoe beschikt M-Tech over een eigen beitscabine met dompelbaden. Tevens behoort sproeibeitsen tot de mogelijkheden.